sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Angry birds kakku




Kaakao sokerikakkupohja

Toisessa välissä:
Vadelma-tuorejuusto-floravispi-sokeri
ja toisessa välissä:
pätkis konvehteja(n. 25 kpl)-tuorejuusto-floravispi-vaniljasokeria

kostutus: sekamehu
Päällä: sokerimassaa ja vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa.



Onnea Robin!






keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää !








Täytteenä luumurahka.

Prinsessakakkua 6v kummitytölle










Kakussa alempipohja 6munan ja ylempi n. 3 munan.

Molemmissa samat täytteet.
200g mangotuorejuustoa
230g säilykemangoa murskattuna ( pieni prk)
1 prk flora vispiä vaahdotettuna
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan
4 liivatetta

ja

200g maustamatonta tuorejuustoa
200g fazein maitosuklaata ( punaista :) )
1prk flora vispiä vaahdotettuna
nestemäistä vanilja-aromia n. 5g

Alemmassa kakussa sokermassa/vaahtokarkin makuinen massa -seoksen alla kreemi joka on maustettu vaniljasokerilla.

Ylemmässä kakussa päällä floravispiä värjättynä pinkillä pastavärillä.

Koristeet sokerimassaa ja pictinomassaa ( en tiiä onko oikein kirjoitettu :) )

Glögikakkua tontuilla...



 







Glögikakun ohje löytyy täältä . Tehty tuohon vuokaan kaksin kertaisena.


 
 

Joulukakkua, jouluseimellä...



Jouluyö,Juhlayö....







Joosef, Maria, Jeesus seimessä...



Paimenetkin oli paikalla...ja enkeli ...

Kakussa välissä :
Mangoa murskattuna
Sekä mangotuorejuusto-flora vispiseos

Ja toisessa välissä:
Maustamaton tuorejuusto-sulatettu pätkis pussi-flora vispiseos

Päällä Taloussuklaata ja öljyä
Kaakaolla ja sokerilla maustettu flora vispi.
Koristeet sokerimassasta ja taikina massasta joka maistuu vaahtokarkille.






tiistai 4. joulukuuta 2012

Glögikakkua häihin maidoton/gluteeniton



Glögikakku vähälaktoosisena ja maidoton/gluteeniton versiona myös.

230g  kaurakeksejä 
70g margariinia

200g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl flora vispiä
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1/2 tl kanelia
1/2 tl neilikkaa
1/2 tl inkivääriä
5 liivatelehteä
1 dl glögiä

kiille:
3 dl glögiä
4 1/2 liivatelehteä

Tee keksi pohja.
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita käsivispilällä tuorejuusto,van.sokeri ja mausteet keskenään.Lisää ne munaseokseen. kuumenna glögi ja liuota siihen liivatteet. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma. Lisää liivatteet muna-sokeri- ´tuorejuustoseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada vuokaan. kun alkaa hyytyä niin tee siihen  kiille.Älä kaada kuumaa kiillettä! jäähdytä kunnolla.



Gluteeniton/maidoton glögikakku (4munan vuoka)

150g  maidotonta ja gluteenitonta keksiä (ite käytin semperin pipareita)
50 g maidotonta margariinia (sunnuntai)

2 dl gogreen vispi kerma (maidoton)
150g maidoton maustamaton jugurttia
2 tl vaniljasokeria
1 muna
1dl sokeria
1/4 tl kanelia
1/4 tl inkivääriä
1/4 tl neilikkaa
3/4 dl glögiä


2 1/2 dl glögiä
4 liivatetta



Hääkakkuja



Hääparinkakku maidottomana.

Vaalea sokerikakkupohja

Täyte:
murskattua mansikkaa
sekä kermasekoitus:
1 prk Go green vispikermaa
1prk (150g) mansikka jugurttia (albro soya)

kostutus: mansikkamehu
sokerimassan alla maidottomasta margariinista tehty kreemi.
päällä oikea luonnon kukka ja tomusokeria.








 Gluteeniton/maidoton kermakakku häävieraille.
 Pohjana: gluteeniton pohja, tehtynä perunajauhoihin.
Täytteenä samat kun morsiusparinkakussa.
Päällä vispattuna albro soya -maidoton vispi kerma valmiste.